Rovás a Cicaneveldében

Bárki megtanulhatja a rovást, sőt bárki taníthatja is – ha már megismerkedett vele. Felhívás a Cicaneveldéből!

 

A rovás mindenkié

Nemcsak önjelölt rováspróféták taníthatják a rovást. Ezúttal egy feltehetően leány blogíró felhívását tesszük közzé (cicanevelde.hu), hogy kortársaival a rovásról csevegjenek. Reméljük mások is kedvet kapnak hozzá, hogy nemcsak maguknak, de barátaiknak, ismerőseiknek is megmutatják a magyarok írását.

Újra itt van a “tanuljunk rovást”!

Szia! Tudom, azt mondtam, ez a tanfolyam évente ismétlődik meg, hogy aki pl. 2012-ben nem vette észre, az jelizhessen a 2013-asra! Igen ám, de én így csak ülök, és várom, hogy eljöjjön a 2013, hogy megismételhessem a tanfolyamot, hogy többen megtanuljanak rovásírni!

Várakozás közben látom, hogy mi történik Magyarországgal, hogy a magyar emberek száma egyre csak csökken, befújják sötét porral a tokodi rovástáblát, csakhogy ne látszódjon a rovásírás, és én egy ültő helyemben majd’ sírva fakadok, és várom, várom, hogy újrakezdhessem a rovásoktatást! Ma úgy érzem, nem bírnám kivárni még a szeptember végét sem, nemhogy a jövő év kezdetét! Így hát fogtam magam, feljöttem a CN újságjába, ezt a cikket megírni. Igen, jól olvastátok: The “Tanuljunk rovást!” is return! Visszatér ez a tanfolyam, hogy még több magyar ember megtanulhassa a rovásírást, a magyarok 8000 éves, ősi írását!

Jelentkezzetek, és lépjetek be a Rovásírók klubjába! Most nem kell kitölteni szinte semmit sem a jelentkezéshez. Csak ennyit: Becenevem: (az a keresztnév vagy becenév, amin szólíthatlak) Ugye, ez nem sok. A következő részt csak akkor küldöm be, ha meglesz a 30 jelentkező! Igen, jól hallottátok, 30! Lehet, hogy ennyire hiába várok, de én mégis megpróbálom. Majd küldözgetni fogok leveleket az ismerőseimnek, hogy jelentkezzenek.

És megkérném az előző rovástanfolyam néhány jelentkezőjét, ETUKAPETUKÁt, Puffancs&Szaffit, Réka100070-t és Lillulut, hogy ők is szóljanak néhány barátjuknak, hogy jelentkezzenek. Azért kérem csak őket, mert őket ismerem a legjobban az előző jelentkezők közül. Ennyi lenne. Remélem, jelentkezel, hogy megtanulhass rovással írni! Szia!

(cicanecvelde.hu – eredeti cikk)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share