Facebook: 5000+ és RSS

A Rovás Info ismerőseinek száma a Facebook-on elérte az 5 ezret. További lehetőségek vannak a rováshírek követésére: FB-lap, RSS.

 

Facebook: Rovás Info-nak 5000+ ismerőse van

A legnépszerűbb rovás közéleti és szakmai honlap másfél éve indítottal Facebook oldalát, amely néhány napja elérte az 5 ezres határt az ismerősök számában. Ezen túl már csak feliratkozni lehet lehet rá. Párhuzamosan él a Rovás Info Facebook lap is (jelenleg 3500+ ismerős), melyen már korlátok nélkül lehet követni a rováshíreket.

Rovás hírek a saját Facebook oldalra (RSS segítségével)

Az utóbbi hónapokban – különösen mióta elértük az 5000-es ismerősszámot a Facebookon – egyre többen jelezték, hogy szívesen felraknák a Rovás Infó cikkeit a saját oldalukra, egyrészt hogy annak tartalmát gazdagítsák, másrészt hogy ismerőseikkel meg tudják osztani a nemzeti írásunk kapcsolatos híreket. Erőforrás hiányában azoknak a megtisztelő felkéréseknek sem tudtunk eddig eleget tenni, amelyben szervezetek ajánlották fel, hogy oldalaikra az RI csapata beszerkessze az aktuális híreket.

Az igények növekedése arra sarkallt bennünket, hogy találjunk egy olyan egyszerű megoldást, amely az informatikában kevéssé járatos barátaink számára is lehetővé teszi a Rovás Infó napi híreinek átvételét. Elkészült tehát egy képes útmutató (GYIK), melynek segítségével pár kattintással bárki képes híreink folyamatos megosztására. Az RSS Graffiti alkalmazás figyeli a rovas.info honlapot, és ha új cikket talál rajta, akkor azt – és csakis azt – önműködően beilleszti az Ön Facebook felhasználó oldalára.

Mindenkinek köszönjük, hogy a módszer segítségével részt vesz a rováskultúra minél szélesebb körben történő terjesztéséhez!

(Rovás Info)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share