Pártközi ütésváltás – rovással

Az MSZP rovással üzent a Jobbiknak. Ez határozott fejlődés a rovásfronton, de vajon tényleg tudnak-e róni-olvasni a Vas megyei szocialisták?

 

A Vas megyei MSZP-sek rovásból gyengére vizsgáztak, de szorgalomból ötös 🙂

Sokan még mindig nem jöttek rá, hogy nemzeti írásunk fejlődésének nem nagyon tudnak ártani. Ha elhallgatják, akkor csendben teszik a dolgukat a rovás támogatói. Ha hangosan berzenkednek, akkor pedig – csak azért is – kapnak a rováskultúra művelőitől még több okot, hogy felmenjen a vérnyomásuk. Elvtársak, ez a harc – a rovás ellen – lesz a végső!

Primitív MSZP-s, ezt olvasd el!

A szocialisták hamuban sült pogácsával és székely-magyar rovásírással ékesített papírfecnivel várták a Jobbik politikusait tegnap. A radikális párt nem barátkozási céllal érkezett az MSZP városi irodája elé, hanem sajtótájékoztatót tartottak, ahol az enyveskezű párt hétvégi hecckampányáról fejtették ki véleményünket – írták közös sajtóközleményükben Bana Tibor a Jobbik országgyűlési, Balassa Péter önkormányzati, Rába Kálmán megyei közgyűlési képviselők.

A szocialisták rovásírásos akciójának minden bizonnyal az adó- és társadalombiztosítási csalásért jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Czeglédy Csaba lehet a szülőatyja, akitől a magánokirat-hamisítás sem áll távol. Az MSZP politikusának sikerült nemzeti örökségünket is meghamisítania. Az elítélt városi frakcióvezető ugyanis helytelenül, balról jobbra rótta le szívélyes üzenetét: “Hülye jobbikos, ezt olvasd el!”.

Amennyiben a rovásírás szabályainak megfelelően olvassuk az üzenetet, akkor nem kapunk mást, mint egy óriási katyvaszt. Mindez méltó jelképe az MSZP tevékenységének – írták a Jobbik politikusai.

(Barikád.hu – eredeti cikk)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share