Rovás Infó legjobbjai – 2011

Nemrég már összeállítottuk a Rovás Info cikkeinek népszerűségi listáját az elmúlt 2 év távlatában. Most lássuk, mi iránt érdeklődtek olvasóink 2011-ben?

 

 

Best of Rovás Infó – 2011.

 

A cikkek népszerűségének elemzésével sok tapasztalatot szűrhet le az olvasótábor és a szerkesztőség egyaránt. Mik a rovásműveltség érdekfeszítő témái? Hogyan látjuk a jövőt? Melyik szakterület a legizgalmasabb? Milyen újságírási fogások érnek célba? És még sok más, hasonló kérdésre kaphatunk néha egész meglepő választ. De először is lássuk a rangsort!

Nézettségi rangsor az összes hír között 2011-ben

  1. Új rovott csúcs – Miskolc
  2. Kik a svájci hunok?
  3. Rege a csodakamionról
  4. Magyar rovás osztrák repülőn
  5. Türk rovásemlékek
  6. Rovás a svájci hunoknál
  7. SzDSz-es a rovástábla ellen
  8. Ladány TV – rovásműsor
  9. Kenyér nyilas logóval – Index
  10. Rovástábla – Bolgár György kiakad

Rovás Info indulásakor még többnyire a közéleti hírek, szenzációk (pl. hír a japán állami TV rovásfilmjéről) kerültek az érdeklődés középpontjába. Az elmúlt évben azonban fokozatosan áttevődik a hangsúly rovással kapcsolatos kutatási eredményekre (hun és türk rovásemlékek), de még ennél is inkább a korszerű rováshasználatra (rovástábla, rovásfeliratok). Természetesen a rovással kapcsolatos közéleti hírekre is van igény, melyek közül még sajnos a rovást ellenzők megnyilatkozásai vannak többségben. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy vigyázó szemek vannak rajtuk!

Rovatok legolvasottabbjai:

Cikkeink az alábbi felsorolás szerinti rovatokba rendezve is böngészhetőek a Rovás Info szalagcím feletti vízszintes menüsorban. Az értékelésben azok a cikkek, melyek már a teljes rangsorban szerepelnek, nem kerülnek ismételt feltüntetésre, helyükbe a rangsorban következő cikkek kerülnek.

 

Kapcsolódó hírek:

Share