Rovás Infó legjobbjai

Kiváncsiságból összeállítottuk a Rovás Info cikkeinek népszerűségi listáját az elmúlt 2 év távlatában. Vajon mi iránt érdeklődnek olvasóink, látogatóink?

Best of Rovás Infó

A cikkek népszerűségének elemzésével sok tapasztalatot szűrhet le az olvasótábor és a szerkesztőség egyaránt. Mik a rovásműveltség érdekfeszítő témái? Hogyan látjuk a jövőt? Melyik szakterület a legizgalmasabb? Milyen újságírási fogások érnek célba? És még sok más, hasonló kérdésre kaphatunk néha egész meglepő választ. De először is lássuk a rangsort!

Nézettségi rangsor az összes hír között

Látszik, hogy a Rovás Info indulásakor közölt szenzációs hír a japán állami TV rovásfilmjéről, több témában és folyamatosan érdekelte az olvasókat, még Japánban is (lásd a japán nyelvű cikket). A Fradi tetoválás és az Arvisura étterem rovásétlapja meglepetés, de jól mutatja a korszerű rovásalkalmazások iránti kiváncsiságot. Helyet kapott kedvelt cikkek közt a tudományos élet is a halasi rováspálcákkal. A nagyszabású rovásos táblamozgalom mérföldköveit jelentő cikkek népszerűségén nem lehet meglepődni, illetve vigyázó szemeink a közélet rovásellenzőinek gáncsoskodásán is rajta van (Kovács László, Bolgár György).

Rovatok legolvasottabbjai:

Cikkeink a fenti felsorolás szerinti rovatokba rendezve is böngészhetőek a Rovás Info szalagcím feletti vízszintes menüsorban.

Kapcsolódó hírek:

Share