Válasz Bolgár Györgynek

Szegedi Csanád tettekkel válaszol Bolgár Györgynek. Megértük, hogy Sztalinváros tábla avatása után éppen 60 évvel kikerülhet a rovásos Dunaújváros helynévtábla.

 

Válasz Bolgár Györgynek – új rováscsúcs Fejér megyében

A Jobbik erősödésével egyszerűen nem tud mit kezdeni a balliberális média. Két vállra fekteti őket az a tény, hogy nincs se egy korrupciós ügy, se egy hazaárulás, se egy cigányok ellen elkövetett erőszakos cselekmény – semmi, amivel be lehetne mocskolni mozgalmunkat.

A megrendelők elvárásaival szemben azonban nincs mese, meg kell felelni, így ha kényszeredetten is, de kötelező szállítani valamit, amivel megpróbálják rossz színben feltünteti a Jobbikot, s eközben nem veszik észre, hogy a liberalizmusból egyre inkább kiábránduló, nemzeti öntudatra éhes hazai közvélemény kifejezetten pozitívan fogadja azokat a jobbikos megoldásokat, kezdeményezéseket, melyek a megújulni képtelen liberálisok szerint csak a szokásos ?fasizmus? kereteit feszegetik.Így fordulhat elő az, hogy miközben egyre több önkormányzat kezdeményezi, hogy legyen a településük határában rovásírásos helységnévtábla, addig egyes szélsőliberális médiaguruk számon kérik a hatóságokon a növekvő népszerűségnek örvendő rovástábla-állítás engedélyezését. Szerintük ugyanis a több ezer éves magyar kultúrkincs legújabb kori honfoglalása semmi másra nem jó, minthogy a nap huszonnégy órájában a Jobbikot reklámozza.

Szomorú, hogy még mindig vannak olyan véleményformálók Magyarországon, akik a magyar kultúrában semmi mást nem látnak, mint PR-t, marketinget, vagy épp politikai eszközt. Szeretném ugyanakkor felhívni a magukat a magyar nemzet soraiból önként száműző értelmiségiek figyelmét arra, hogy a rovástábla-állítás lehetősége nem egy párt privilégiuma, abban bárki, a Fidesz-MSZP-LMP nagykoalíció településvezetői, szimpatizánsai is részt vehetnek. Az a tény, hogy sokan a rovástáblákkal csak a Jobbikot azonosítják, nem pusztán a Jobbik dicsősége, hanem a többi párt szégyene. Aki ezen változtatni akar, annak a Jobbik minden informális segítséget megad azért, hogy ősi jelképrendszerünk az ország minél több pontján adhasson honfitársainknak hitet és erőt ahhoz, hogy a Kárpát-medencében megvalósíthassuk a globalizmus válságából egyedüliként kivezető nemzeti fordulatot. A Jobbik elnök-helyetteseként ígérem, a továbbiakban is jó példával fogok előjárni. Ennek bizonyságául augusztus 20-án, szombaton, új rováscsúcsot felállítva, Fejér megyében egy napon belül hét településen avatok rovástáblát:

  • 9.00 Ercsi: 6-os főút, a Dunaújváros felőli oldalon
  • 10.00 Dunaújváros: a 6-os főút bevezetője Rácalmás felől
  • 11.00 Nagylók: a falu bevezető útja
  • 12.00 Hantos: Mezőfalvi út – Ady E. u. kereszteződése14.00 Székesfehérvár: 8-as főút, Várpalota felől
  • 16.00 Polgárdi: 7-es főút, Székesfehérvár felől
  • 17.00 Soponya: a Kálozra vezető úton, a katolikus temetőnél

Az ünnepi eseményekre szeretettel hívom és várom valamennyi nemzetben gondolkodó honfitársamat.

Szegedi Csanád, EP-képviselő, a Jobbik alelnöke

www.facebook.com/szegedicsanad

 

Emlékeztető:

 

Kapcsolódó cikkek:

Share