Rovás ellen az Index

index lat rov

Ismételten szitokszó, élcelődés tárgya az Index honlapra csatolt Blog.hu szerzője számára a rovásírás. A miértre most sem derül fény.

 

Cigánybűnözés az egész világ

 Ezzel a címmel ír az Index honlapján SzaboZ felhasználói nevű szerző (adatai itt). A téma a Jobbik híradójának pengellérre állítása, ami valószínűleg munkaköri feladat. A kérdés ez esetben is csak annyi, hogy miként jön ehhez a rovásírás? Az Index szerzői nem először példálóznak a rovás témájával, amikor a ideológiai, vagy politikai ellenfeleik kigúnyolása cél. Mindezidáig nem sikerül rájönni, hogy a tárgyi tudás halvány sugarát sem mutató beszólások mögött a véletlenek egybeesése van, vagy főszerkesztői utasítás.

 

“Aki eddig azt hitte, hogy az Echo Tv-nél jobbra már harcsabajuszos betyárok olvassák a híreket fokossal a kezükben, azoknak az N1 Híradó kísérleti internetes adása csalódás lesz. A Jobbik propaganda-híradójából ugyanis kiderül, hogy a nemzeti oldalon sem kötelező kellék már a díszmagyar, a matyó hímzés, meg a rovásírás, ellenben előny, ha bármely random mondatba bele tudjuk szuszakolni, hogy cigánybűnözés, esetleg, hogy holokamu.”

...

(Index.hu – eredei cikk)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share