Népszava – rasszista humor

Valószínűleg humorosnak tartotta a Népszava szerzője a hungarikum-gyalázást, de lehet, hogy ez csak a “vállalati kultúra” megvillantása volt. A rovás sem maradt ki a szórásból.

 

Vikilíksz

Ezzel a címmel jelent meg egy Népszava szösszenet Török Mónika újságot író (az újságíró ugyanis egy szakma) billentyűzetéből. Persze-persze, csak vicc ez – mi más lehetne. Igaz, hogy abban viszont alulmúlja egy középiskolás diák firkálgatásait egy unalmas tanítási órán. Az pedig már csak egy gondolatkisérlet, hogy mi lenne, ha ezt a humort egyenesben átültetnénk valamely népszavás kisebbség “értékeire”? Valószínűleg könnyen kimerítenénk valami btk. paragrafust.

 

Gyalázzuk, ami magyar! – csak viccből

Postaládámba ma ismeretlen kezek bedobtak egy dokumentumot, mely nem más, mint pártunk és kormányunk kidolgozott tervezete (nyelvileg ellenőrizte a KEH) arról a konferenciáról, melyet az elnyomatás súlyos évei után végre méltóképp rendezhetnek meg. A dokumentum titkos egyelőre, de persze a gaz Vikilíksz kiszivárogtatta.

Világ magyarjai, egyesüljetek!
Konferencia az összmagyarságért
Program

Időpont: Boldogasszony havának harmadik szerdája
Helyszín: Magyarország számtani közepe

Célunk a méltatlanul elnyomott magyarság öntudtának feltámasztása, az elhallgatott történelmi tények tisztázása és nemzeti önérzetünk kifejezése, különös tekintettel féléves EU-elnökségünkre.

Regisztráció és előzetes bejelentkezés szükséges! Az űrlapokat fekete hollóval kérjük eljuttatni a szervezőkhöz.

  • “Kettős honfoglalás szekció” – 10.00-tól és 10.45-től folyamatosan.
  • “Tudásunk a rovásírás” szekció – egész napos program. A résztvevők az eszközöket és az elsősegély-csomagokat a regisztrációkor vehetik át.
  • “Szkíta múltunk – helyünk a galaxisban, Szíriusz másképp” szekció – az előadóterem megközelítése: a épület alatti alagsoron át balra a W épületbe, ott táblák jelzik a kettős spirálú lépcsőt, II.emelet, MZ/X terem.
  • “Ősi hitünk” szekció – kéretik a kereszteket, dávid-csillagokat, félholdakat, sarlókat-kalapácsokat és a horogkereszteket előzetesen a portán leadni. Tiltott szerek használata kötelező! a hat ujjat felmutatni tudók ajándékba egy hetediket kapnak (asztalosok jelentkezését sajnos nem tudjuk elfogadni).
  • “Eleink élete – eleink étele” szekció – kérjük az előkészített húsokat és a nyergeket előző nap eljuttatni a helyszínre, a HCCP előírások teljesítése végett. Menü: ősi magyar ételek ősi magyar alapanyagokból – lecsó, paprikáskrumpli, rácponty, cigánypecsenye, fraciasaláta, gyros.
  • “Mit adtak a magyarok a világnak?” szekció – diaporáma-vetítés a kalandozások korából, archív családi fotók Újvidékről, légifelvételek Hirosimáról, “bécsi anzix Gorenjével” vetélkedő, hátrafelé nyilazás tévé-székházakra.
  • “Iskolában így taníccsák” szekció – “Három tenger mossa” – hidrogeológiai performance. “Magyar jobbágy” – latin nyelvi vetélkedő. “Budapest megmentője” – sorjáték
  • “Viseletünk” szekció – belépés kacagányban, buzogánnyal. Tarsolylemez-szépségverseny, gyorsulásos nemezkészítés.
  • “Idegenszívűek” szekció – a rendezvény ideje alatt a bárban esztrád-zene, operett-sanzonok, kuplék, délután balkáni és roma talpalávaló. Hajnaltól Macskajaj, végül kidobóember-bemutató.

Az italfogyasztás ingyenes. A rendezvény végén hidegvizes jakuzzi a Dunában. Ebbe a szekcióba a jelentkezéseket csak térítés ellenében tudjuk elfogadni.

Rendezvényünk biztonságáról a “Hetedik törzs” Kft. gondoskodik. Parkolási lehetőséget a Táltos Zrt. biztosít.

(Népszava – Török Mónika újságíró(?) – eredeti cikk)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share