Rovásos ajándék a HVIM-től

Példaértékű hírt kaptunk a nemzeti összefogás helyi szinten történő megvalósításáról, segítségnyújtásról. A rovás a hírben már csak hab a tortán.

 

Nehéz helyzetű családot ajándékozott meg a vörösvári HVIM. 

Január 5-e a pótkarácsony és az önzetlen szeretet napja volt a vörösvári vármegyések és egy nehéz anyagi helyzetben élő helyi család számára is. Ezen a napon ugyanis tagszervezetünk ajándékokkal lepett meg egy rászoruló özvegyasszonyt és kisfiát.Csonka családról van szó, melyből az édesapa évekkel ezelőtt távozott el, hogy részese legyen az örökkévalóságnak. Halála örök sebet ütött kettejük és az egész rokonság szívébe. A keletkezett fájdalmat az idő múlásán kívül talán csak a határtalan szeretet, törődés és összetartás gyógyíthatja meg. Ehhez a folyamathoz járultunk hozzá némi étellel, könyvvel valamint játékkal. Mindezeket Párkányi Gergely, mozgalmunk tagja juttatta el a család lakhelyére.

A 12 éves kisdiák kitörő örömmel fogadta a neki szánt ajándékokat, köztük Rumi Tamás és Sípos László: Rovás alapismeretek című kiadványát egy hozzátartozó gyakorlófüzettel és egy Igéző Erdély című képeskönyvet.

(Kuruc.info – eredeti cikk)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share