Nem a rovás fog segíteni

Politikai szekértáborok szidják egymás értékeit – ez ma a médiavalóság. De hogy a GreenR nevű honlapnak miért fáj a rovás, az még nem derült ki, de azért csak gyalázza.

 

Identitás és válság, avagy magyar-e vagy? (eredeti cikk)

 

A Zöld Objektív blog “Pacsker” név mögé bújt szerzőjének nem tetszik a új országimázs film. Ízlés dolga – még akár igaza is lehet a kritikai észrevételekben. A nyilvánvaló politikai beállítottság miatt azonban kritika helyett inkább csak egy eléggé egyoldalú cikizést hozott össze, amibe valahogy sikerült megint beletuszkolni alapfűszerként egy jó adag nácizást, turulozást … és hogy, hogynem a rovásírás ügyét is.

“Egyszerre kell ápolni a magyar nyelvet de meg is tanulni mellé minimum egy idegent, hogy értsük mi folyik a világban, lássuk a globális színterek nemezti szintekre történő legyűrűzését, ahelyett a buta leegyszerűsítő náci eszme vallása helyett, hogy “úgyis a zsidók tehetnek mindenről”. A globális színterek átlátásában pedig nem a rovásírás fog segíteni, hanem ha például tudunk angolul és tudjuk ki az a Julian Assange.”

Nos, az internacionalista-globalista lúzungon rágódjon az, akinek van erre felesleges ideje. Az viszont előremutató, hogy már ezeken a fórumokon is egyre többször hozzák fel a rovás témakörét (a tiltás és az elhallgatás utáni Aczél-i fokozat a gyalázkodás), és csak remélhető, hogy ugyanúgy járnak majd, mint az a párt – ejnye, no hogy is hívták … SzDSz, vagy valami hasonló -, amelyik addig festette az ördögöt a falra, míg kiderült, hogy legyen inkább az, mint ők 🙂

Sok sikert ehhez a folyamathoz, s ajándékba pedig fenn megtalálható a fórumocska rovásos logója. Csak, hogy szokják…

(Rovás Info)

Kapcsolódó cikkek:

Share