2000+ ismerős a Facebook-on

Ismerőseink száma a Facebook-on a mai napon meghaladta a 2000-et. Örülünk, hogy ennyien kedvelik a Rovás Info-t, s reméljük, hogy nemzeti írásunk baráti közössége a jövőben is növekszik.

 

Facebook – Rovás Info-nak 2000+ ismerőse van


A közösségi portálok ma már szerves részét képzik nem csak a háló-alapú média népszerűsítésének, hanem magának a tartalomfejlesztésnek is. A Rovás Info csapata próbál lépést tartani a technológia fejlődésével és a naponta firssülő hírek szerkesztésében a linkek kapcsolását, fényképek és mozgófilmek, valamint interaktív térkép beillesztését is alkalmazza. Az újdonságok hírkövetővel felkerülnek többek között a Facebook-ra és a hírmegosztókra is.

A Rovás Infó a jövőben még több tartalommal, technikai újdonsággal jelentkezik, s remélhetőleg a közös tartalomfejlesztésbe és terjesztésbe a hálón lévő barátok és ismerősök is be fognak kapcsolódni. Szóval … elő az ötletekkel! 

Ezen túl, nagyon fontos az egyes cikkekhez és képekhez fűzött megjegyzések, illetve a tetszési arány elemzése, ami segít összeállítani azokat a híreket, amelyek a leginkább érdeklődésre tartanak számot.

A cél az, hogy minél többen ismerjék, szeressék a rovást, illetve minél szabadabban és a kornak igényeinek megfelelően alkalmazzák nemzeti írásunkat. Ettől lesz a majdnem végleg poros múzeumi tárlókba száműzött saját írásunk ismét ÉLŐ ROVÁS.

Köszönettel vesszük, ha ezt a kis “évfordulós hír” minél több barát, érdeklődő honlapjára felkerül, vagy maga a Rovás Info RSS-ben befűzésre kerül.

Üdv minden kedves Ismerősünknek!

A csapat @ Rovás Infó  Smile

 

Kapcsolódó cikkek:

Share