Fradi tetoválás – rovással

alt

Tetoválás versenyt hirdetett a Fradi Szurkolók Szövetsége. A győztesen rovással látható: Ferencváros mindenekfelett.

Beszélgetés a tetoválási verseny nyerteseivel FradiMob (eredeti cikk itt)

A Ferencváros Szurkolók Szövetsége által meghirdetett tetoválás verseny dobogósaival készítettünk egy pár kérdésből álló interjút. A versenyt a Tattoo Magazin támogatta, amelyet ezúton is szeretnénk megköszönni. A győztes alkotás Z. Peti tetoválása lett.

alt

FSzSz: A mellkasodon több, a Ferencvárossal és a magyarsággal kapcsolatos jelkép található. Mit jelentenek számodra ezek? Miért pont ezeket varrattad magadra?

Z.Peti: Azt akartam, hogy mind a magyarsággal, mind a Ferencvárossal kapcsolatos legyen a tetoválásom, mivel ez a két dolog sosem fog változni az életemben! A harcos pedig jelképezi a Ferencváros szurkolók mentalitását. Mi az utcán harcolunk, és a lelátón szurkolunk a Fradiért. Egyébként is, már az ősmagyarok is Fradi szurkolók voltak.

FSzSz: Mit jelent a rovásírás a Fradi-címer mellett?

Z.Peti: Ferencváros mindenekfelett, és ez így is van!

FSzSz: A nyertes képen látszik, hogy több tetoválás díszíti a testedet. Milyen tetoválások vannak még rajtad, amik a képen nem látszanak?

Z.Peti: Uhh? hát igen kevés testrészemet nem borítja tetoválás. 17 éves korom óta varratok, ezalatt számos ábra került fel rám. A teljesség igénye nélkül: vannak ?régi stílusú? minták, pl. dobókocka, lóhere, szerencse patkó, koponya. A hátam egész felületét egy térdelő lovag fedi le. Gyerekkori kedvencem az angol labdarúgás, így ehhez köthetően is van jó pár tetoválásom. De, ami a legfontosabb, a Ferencváros, amivel kapcsolatban többféle motívum van rajtam, a képen láthatókon kívül is.

A Ferencváros Szurkolók Szövetsége gratulál mindenkinek, aki részt vett a versenyen. Örömmel láttuk, hogy milyen sok ember testét borítja Ferencvárossal kapcsolatos tetoválás.

(Fradimob.hu)

Kapcsolódó cikkek:

Share