Pályázat a magyar ultráknak

Pályázat kizárólag szurkolóknak: A magyar válogatott lelátóira várnak magyarságot jelképező pályaműveket – rovással is! (fradimob.hu)

Fradimob.hu felhívása:

Szokták mondani, s mi, a magyar válogatott szurkolói csoportja úgy is érezzük, hogy a válogatottnál az egység mindennél fontosabb a magyar ultrák körében. Mi hajlunk arra, hogy mások is érvényesüljenek a nemzeti 11 lelátóján, így pályázatot hirdetünk.

Ha úgy érzed, kreatív vagy, esetleg van egy-két jó ötleted, mi nézne ki jól a magyar válogatott lelátóján, most megoszthatod velünk! Két kategóriában /lengetős, kétrudas/ várjuk ötleteiteket, terveiteket!

Kritériumok:

  • kizárólag magyar vonatkozású tervek /semmi olyan, ami a magyarságon kívül mást hirdet, reklámoz, vagy felszólít/
  • ne használj a kormány által tiltott jelképeket /semmi fasiszta, rasszista, gyűlöletkeltő, tiltott jelkép, elvégre úgysem engedik be/
  • használj nyugodtan magyar jelképeket /rovásírás, turulmadár, bármi, ami a magyar történelem része – kivéve, ami fasiszta, rasszista jellegű, pl.: nyilas-kereszt /
  • minden tekintetben kivitelezhető, egyszerű legyen.

A terveket készítsétek el legalább 400×400-as felbontásban, PNG formátumban mentsétek, majd küldjétek el aCB09HUN@gmail.com e-mail címre.

A tervek mellé írjátok oda beceneveteket /lehetőleg azt, amelyikkel vagy a CB, vagy más csoport fórumán vagytok/, melyik egyesület szurkolói vagytok, illetve ha tagja vagy, akkor a csoport nevét. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a pályázat kizárólag ultráknak, vagy velük azonosuló, a saját csapatuknál, vagy a magyar válogatottnál a táborukban majdhogynem rendszeresen megjelenő szurkolóknak szól!

A terveket december 5-ig várjuk a megadott e-mail címre, majd ezután közzétesszük szavazásra, egészen január 16-ig. Azért, hogy ne az döntsön, ki melyik egyesület szurkolójához tartozik, a képek mellé neveket nem írunk. Mindkét kategóriában a legjobb hármat különdíjjal jutalmazzuk, a 4. és 5. helyezett pedig meghívást kap egy sörre!

Ha netán kérdésetek merülne fel pár dologgal kapcsolatban, azt a hungary60@freemail.hu címre küldjétek!

Sok sikert, s kiváló munkát kívánunk mindenkinek!

(CARPATHIAN BRIGADE – fradimob.hu)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share