Napi Gazdaság – Rovással

Április 30-án, pénteken jelenik meg a Napi Gazdaság Kárpát-medence melléklete. Benne rovott cikkrészlet és egy oldal riport a Rovás Alapítvánnyal. 

Kárpát-medence melléklet – rovással is

A Napi Gazdaság független üzleti és pénzügyi hírlap, az üzleti élet egyik legfontosabb hírforrása. Tárgyszerű és mértéktartó írásaival a gazdasági és vállalati irányítók, a pénz és tőkepiaci befektetők döntéseit támogatja. Mondandóját, hangnemét és stílusát visszafogott és megbízható szakszerűség jellemzi. Munkatársaitól széleskörű tájékozottságot követel, szerzőinek és szerkesztőinek felkészültségét a piac több szakmai díjjal is elismerte. 

Ebben a szakmai lapban jelenik meg a Kárpát-medence melléklet, mely időszerűen foglalkozik a térséggel, mint gazdasági-földrajzi-kulturális egységgel. A megszólalók között van az MTA elnöke, az Országgyűlés Külügyi bizottságának elnöke, a parlamenti pártok szakpolitikusai, valamint az oktatás, tudomány, nemzetközi kapcsolatok és a kultúra képviselői. A Rovás Alapítvány munkatársai a rovás-kultúra, mint “élő szellemi kincs” történeti, művelődési, gazdasági és technikai vonatkozásairól nyilatkoznak a 16 oldalas melléklet egy teljes oldalán.

Bízunk abban, hogy a magas színvonalon összeállított és a Kárpát-medence jövőjét tekintve remélhetőleg hivatkozási alappá váló melléklet révén a gazdasági élet közép- és felsővezetőinek 30 ezres olvasótáborához eljut a rovás híre. Köszönjük a Napi Gazdaságnak a lehetőséget. 

(Rovas.info)

 

Kapcsoló cikkek:

Share