Rovásírás és a szellemi elaggás

alt

A rovás ősi forma- és gondolatvilágával hat az alkotó szellemre, s mindennapi használata, tanulása az időskori szellemi leépülés ellen véd. Kovács Lászlón már bizonyára jó hasznát veheti e hatásnak, így neki is jó szívvel ajánljuk a rovást, mint gyógyírt!

 

Csontvázak a jelenben: 

Kovács László életútját ismerve nem várható el magvasabb nemzeti gondolat. Felfogását azonban most már igazán mulatságosan ötvözi nemzeti írásunkra vonatkozó tudatlanságával, képzavaros megnyilatkozásával. A rovás művelőinek közössége ennek ellenére örömmel várja az alkalmat, hogy ősi műveltségünk alapvető eleme, a székely-magyar rovás megismeréséhez elküldhessen neki egy-egy könyvet  …  hátha neki is használ.

 

alt

 Kovács László szerint az ország haladásának irányáról döntenek a választók áprilisban, amikor az urnákhoz járulnak. 

“A választás tétje nagy, hiszen a szavazatok eldöntik, hogy Magyarország tovább halad-e azon az úton, amely felzárkóztatja a modern Európához, vagy visszafordul a II. világháború előtti időszak felé, amikor egy politikai erő határozta meg, mi a nemzeti érdek” – tette hozzá a politikus.

Azt is kijelentette, hogy bízik a választók bölcsességében, akik megakadályozhatják “a múltba fordulást”, amely – mint fogalmazott – “ráadásul a rovásírásos időszakra való visszatéréssel is fenyeget”

 

Pártok véleménye a rovásírásról:

Az MSZP kiemelt fontosságú kérdései közé emelte a rovást, hiszen “Nagy a választás tétje” c. cikkében előkelő helyet foglal el a rovásírás, mint mérce. Úgy tűnik, a választás alapkérdéseinek sorában immár a rovásírás első sorba került. Köszönjük a kiemelt figyelmet! Ennek nyomán várjuk a többi párt hivatalos megnyilatkozását a rovásíráshoz való viszonyukról, a rováskultúrának szánt szerepet a magyar műveltségben, az oktatásban és általában a magyar jövőben.

Rovatmagazin.hu / MTI nyomán

 

Kapcsolódó cikkek:

Share